You are currently viewing Friluftsliv og ø-liv

Friluftsliv og ø-liv

Kursusinformation

Estimeret tid: 1 uge

Ta’ med hele familien rundt i den lollandske natur. Fra hyggelige udendørs aktiviteter til træning i at overleve “Alene i vildmarken”.

Familiekurset består af en række friluftsaktiviteter tilrettelagt forskellige aldersgrupper. Der er noget for forældre med helt små børn, aktiviteter for børn, samt lidt “vildere” aktiviteter for unge og voksne med en ung eller barnlig sjæl. Eksempler på aktiviteter er sanketur, lave mad over bål, fisketur, kajaktur, sove i shelter, snitte-kursus, havsvømning, sankning af tang og mad med tang. I bedste højskolestil står vi for al madlavning, morgensamlinger, ø-ekskursion til Fejø/Langø, et par aktuelle kulturelle foredrag for de voksne, og i ugens anledning løbende fælles børnepasning/legestue så der er lidt frihed og fleksibilitet til forældrene.

Dette kursus har ikke nogen sektioner.