Velkommen til Lollands Højskole

Skolekredsen

Bestyrelsen for Lollands Højskole har en skolekreds, der danner skolens bagland. Det betyder, at flertallet af medlemmerne i skolens bestyrelse vælges på skolekredsens årlige generalforsamling.

Alle med interesse for Lollands Højskole opfordres til at melde sig ind i skolekredsen. Det er vigtigt at have et stærkt bagland med engagement i skolens ve og vel. Bestyrelsen lægger stor vægt på, at skolekredsen har stærke fundamenter såvel i kredsen af tidligere elever og kursister som i lokalområdet.

Foto fra en stiftende generalforsamling. Fra bestyrelsen deltog (fra venstre): Benny Esmann (kasserer), Thomas Fabienke, Kirsten Sydendal (næstformand), Lene Hatt (formand) og Tomoko Nielsen. Dirigent var advokat Lars Stuckert.

Indbetal 250 kr. på reg. nr. 6520 konto 4162772. Opret gerne en fast årlig betaling.

Vi beder dig oplyse navn, postadresse og e-mail via dette link, så vi kan informere dig om fx den årlige generalforsamling: http://eepurl.com/hP7Mbf

Man skal være indmeldt tre dage før generalforsamlingen for at have stemmeret.

Tilmeld dig Lollands Højskoles nyhedsbrev

Vi sender løbende nyhedsbreve ud med informationer om kommende kurser og andre interessante aktiviteter på Lollands Højskole.

TILMELD NYHEDSBREV
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing.
Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.